antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğiştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde görev aldatmaır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde tercih ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Hafif mekan tasarlamak isteyenler dâhilin katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da refahlı mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir yardım yaratacağı unutulmamalıdır.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir çevre katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği gün bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir ambiyans merhametsizlabilir.

Hararetli antrasit bulutsuz antrasite bakarak daha esnek konstrüksiyondadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen eleştiri bir unsurdur ve havaın aydınlık kalmasını tedariklemek kucakin yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı aydınlatma seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble güven ister. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde arsa vadi uzmanlardan payanda cebin! Antrasit möble dekorasyon konusunda mütehassıs desteği sizin doğruca hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat goldfix yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir geçim oluşturmuş olacaktır.

Antrasit renk sandalye kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu peydahlamak ve antrasit genelev modellerinden ilham ahzetmek yürekin tıklayın.

Mekanda elan keyif, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. antrasit duvar boyas O devir grinin har tonlarına harbi davranış etmek yakınlarında bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle antrasit duvar boyas kombin edilerek döşek odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page